Translate

середу, 8 січня 2014 р.

Основні напрямки розвитку ІТ-технологій в 2014 році


На сторінках Forbes великі учасники ІТ- ринку висловили свої припущення щодо розвитку ІТ-технологій в 2014 році, повідомляє UkrNews24

Дмитро Шоломко, директор Google в Україні розповів, що триватиме процес пристосовування багатьох технологій під голосове управління і зросте роль геолокаційні сервісів.

Сергій Петренко, генеральний директор « Яндекс. Україна » називає найцікавішою тенденцією найближчого майбутнього - Internet of Things, Інтернет повсюдно, в самих різних пристроях від будильників до телевізора і автомобіля.

Валерій Базиленко, директор з продажу ASUS в Україні говорить, що ноутбуки як такі відійдуть в минуле. Визначальними на ринку комп'ютерів стануть пристрої з новим функціоналом і різні комбіновані пристрої - «трансформери».

Тарас Джамалов, керівник напрямку споживчих пристроїв Lenovo Ukraine розповідає, що в 2014 році передбачається продаж пристроїв із збільшеним автономним терміном роботи, часом відгуку, приростом продуктивності графіки, збільшенням кількості пристроїв з новим форм -фактором. Буде зростати частка пристроїв з процесорами на архітектурі ARM і з ОС Android в сегменті ПК.


Олександр Савушкін, керуючий директор « Лабораторії Касперського» в Україні, Молдові та Білорусі очікує в 2014 році збільшення кількості загроз, пов'язаних з економічним і внутрішньодержавним кібершпигунством, продовження стрімкого зростання мобільних погроз і появи шкідливих програм - « вимагачів » двох типів : таких, що блокують роботу пристрою і вимагають гроші за розблокування, і таких, що шифрують дані на пристрої і вимагають великі суми за розшифровку.

Микола Довженко, віце -президент компанії «Інком » говорить про те, що замовники активно цікавляться « хмарними » обчисленнями, проектами консолідації та віртуалізації, технологіями зберігання та управління даними. Крім того, зростає інтерес до технологій уніфікованих комунікацій, рішенням для спільної роботи ( чати і відеоконференцзв'язок ). 

Немає коментарів:

Дописати коментар