Translate

четвер, 7 травня 2015 р.

Вчені дізналися, які професії найбільш питущі

Зловживання спиртним і наркотиками залежить від професії, встановило Міністерство охорони здоров'я і соціальних служб США. За його оцінкою, частіше за інших до пляшки прикладаються працівники важкої фізичної праці - шахтарі та будівельники, повідомляє ТСН.ua.

 За підрахунками фахівців, 17,5% шахтарів зловживають спиртним. Другу сходинку посіли будівельники з 16,5%. На третьому місці в списку загрозливих розвитком алкоголізму виявилася зайнятість у готельному та ресторанному бізнесі. Співробітники цих сфер діяльності зайняли при цьому перший рядок по зловживанню наркотиками - понад 19% з них приймають заборонені препарати. Менеджери, як з'ясувалося, частіше захоплюються наркотиками, ніж спиртними напоями. Більше 12% управлінців приймають заборонені препарати, в той час як п'ють без міри менше 10%.

 Нижні рядки списку любителів алкоголю зайняли працівники сфер освіти і охорони здоров'я. Серед них дослідники нарахували менше 5% зловживають спиртним. Найменше наркоманів виявилося серед чиновників - 4,3% загального числа держслужбовців.

Немає коментарів:

Дописати коментар