Translate

неділю, 30 листопада 2014 р.

Забавні сімейні будинки несподіваної циліндричної форми

Сучасні архітектори пропонують литовцям стати на крок попереду планети всієї і переїхати в незвичайні трубчасті споруди, які з вигляду нагадують котушки для ниток, повідомляє Econet.ua

 Інтер'єр кожного циліндричного будинку розроблений з урахуванням проживання в ньому однієї сім'ї. За задумом авторів проекту, екстраординарний вид будов покликаний привернути погляд громадськості на вигляд житлових будинків.

Do Architects - архітекторська компанія, яка представила один з самих незвичайних і несподіваних проектів, а саме невеликий житловий комплекс, розташований поблизу Куршського затоки (Литва). Ключова особливість проекту - це екстравагантні сімейні будинки у формі невеликих циліндрів.

 Розташований прямо біля води, комплекс нагадує футуристичну рибальську громаду. Здається, що забавні круглі будови, немов зійшли зі сторінок ілюстрованого фантастичного роману, ось-ось покотяться по галявині уздовж берега. Зсередини будинку майбутнього виглядають також досить незвично: відкритий дизайн просторих приміщень доповнений скляною зі стелі до підлоги стіною, що дозволяє мешканцям стати ближче до природи. По-справжньому дивний, але разом з тим дуже навіть цікавий проект під назвою «Rolling Homes» являє собою яскравий приклад впровадження інноваційних ідей в архітектурну область мистецтва.
А ви б хотіли жити в такому будиночку?

Немає коментарів:

Дописати коментар