Translate

четвер, 6 лютого 2014 р.

Кияни зможуть відстежувати маршрутки і автобуси через GPS
Київська міська влада вирішила взяти приклад зі Львова і Тернополя і ввести онлайн- моніторинг міськтранспорту, повідомляє Сегодня

Коли нову послугу впровадять, кожен городянин зможе, зайшовши на спеціальний сайт, в режимі реального часу побачити, скільки маршруток, автобусів або тролейбусів під потрібним номером направляються до зазначеної зупинки, на якій відстані знаходяться, і через який відрізок часу прибудуть на місце.

Заступник голови КМДА Руслан Крамаренко зазначив, що GPS для міськтранспорту було закуплено ще при Леоніді Черновецькому - правда, скільки штук їх тоді придбали, невідомо. «Я готовий зробити такий проект у Києві. Питання в розробці . Якщо знайдеться стартапер - розробник, я готовий спілкуватися і впроваджувати. Було б добре, якщо зможемо зробити проект меценатським », - зазначив чиновник.
Буквально через кілька хвилин після його заяви надійшла пропозиція від однієї з компаній, яка готова допомогти безкоштовно. На впровадження, за словами представників, потрібно два тижні.
Радію за киян, сподіваюсь, що і в Чернігові коли-небудь з'явиться такий онлайн-сервіс.

Немає коментарів:

Дописати коментар