Translate

суботу, 17 жовтня 2015 р.

Бібліотека - місце зустрічі для переселенців
15 жовтня бібліотека знову була місцем зустрічі для вимушених переселенців. В читальному залі Голова Правління Благодійної організації "МБФ Ера Милосердя-14" Наталія Михайлівна Дудич проводила другу зустріч з вимушеними переселенцями з приводу написання проекту в рамках програми та проекту ПРООН "Житло" за сприяння ЄС та ООН.

 На заході були присутні Надія Едіева — юрист, Радник з питань внутрішньо переміщених осіб по Чернігівській області у рамках проекту "Посилення участі громадянського суспільства у роботі Міністерства соціальної політики України та процесі національного примирення" та юрист ГО “MART” Інна Батієнко.

Провідний бібліотекар відділу документів з економічних та технічних наук Оксана Плаунова запросила присутніх приймати участь у заходах нового проекту "Інформаційна допомога внутрішньо переміщеним особам – запорука соціальної адаптації".
Також вимушені переселенці дізнались про безкоштовні послуги, які вони можуть отримати в Чернігівській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. В. Г. Короленка. 

Немає коментарів:

Дописати коментар