Translate

четвер, 2 жовтня 2014 р.

Презентація книжкової виставки "Хліб - наше національне багатство"


29 вересня до Всеукраїнського дня бібліотек в Чернігівській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. В.Г. Короленка, у відділі техніко-економічної літератури відбулась презентація книжкової виставки "Хліб - наше національне багатство".

На виставці крім книг була представлена художньо-національна композиція з колосків, зерна і борошна. А також на окремому столі, на гарних українських рушниках були вироби чернігівського хлібопекарського мистецтва: каравай, різні сорти хліба, булочок, пиріжки та кекси.

На презентації виставки були присутні студенти Міжрегіональної Академії управління персоналом, студенти Чернігівського кооперативного технікуму та читачі бібліотеки.

Завідувачка техніко-економічного відділу Галина Олександрівна Коваленко розповіла присутнім про представлені на виставці книги, а також про історію вирощування та виробництва хліба - найціннішого на Землі.
На захід був запрошений гість - технолог Чернігівського хлібокомбінату № 1 Силенок Тетяна Петрівна. Вона ознайомила слухачів з асортиментом продукції хлібокомбінату, а також розповіла про особливості виробництва хлібобулочних виробів.
 Всі бажаючі з задоволенням пригощалися караваєм та іншими борошняними виробами.


Немає коментарів:

Дописати коментар