Translate

понеділок, 10 серпня 2015 р.

Укрпошта впроваджує програму електронної комерції ECOMPRO
Програма електронної комерції – ECOMPRO, впровадження якої Укрпошта розпочала з липня цього року, дозволить он-лайн продавцям набагато легше пересилати свої товари через Укрпошту, повідомляє ukrposhta.ua

ЕCOMPRO є програмою Всесвітнього поштового союзу (ВПС), яка передбачає новий глобальний комплексний проект розвитку електронної комерції.

 У ІV кварталі 2015 р. Укрпошта планує здійснити запуск офіційного мобільного додатку з базовим функціоналом, який дозволить відстежувати відправлення і користуватися картою поштових відділень. Подальше розширення функціоналу мобільного додатку відбудеться у 2016 р. і дозволить приєднатися до мобільного сервісу відстеження за відправленнями ВПС. Треба додати, що ВПС планує розробити програму для одночасного відстеження проходження замовлень та платежів.

До стратегічних напрямів діяльності Укрпошти, передбачених на 2016 рік, належить і створення Інтернет–майданчика (e-marketplace) підприємства для продажу товарів оф-лайн та он-лайн продавців, який можна буде розмістити у захищеному Глобальному репозиторії ВПС для поштових електронних магазинів, що також сприятиме зростанню довіри до міжнародної електронної комерції.

Немає коментарів:

Дописати коментар