Translate

суботу, 13 лютого 2016 р.

Завдяки ЄС у Чернігові з`явиться центр допомоги бізнесу

До кінця року в Чернігові, завдяки допомозі Євросоюзу, з`явиться центр допомоги малому та середньому бізнесу, повідомляє SVOBODA.FM

Про це 12 лютого заявив керівник відділу преси та інформації Представництва ЄС в Україні Юргіс Вілчінскас під час тренінгу для журналістів «Висвітлення європейської тематики в українських медіа в контексті початку імплементації Угоди про асоціацію» в експертному клубі «Чиста політика».

За його словами, підтримка малого та середнього бізнесу в умовах відкриття для України Зони вільної торгівлі є одним з пріоритетів ЄС. «Ми усвідомлюємо, що підприємцям Чернігова та області не вистачає розуміння, як вийти на світовий або європейський ринки, як знайти на них своє місце, які там правила гри, як робити гарний маркетинг своїх продуктів, - зазначив Юргіс Вілчінскас. – Тому цього року ми будемо створювати тут центри допомоги малому та середньому бізнесу».

Той, що постане у Чернігові, надаватиме практичну допомогу підприємцям, серед іншого і з кредитування. «Це будуть дуже дешеві кредити», - запевнив представників ЗМІ Юргіс Вілчінскас.
Тренінг відбувся в рамках інформаційної кампанії Представництва ЄС «Будуймо Європу в Україні».

Немає коментарів:

Дописати коментар