Translate

середу, 14 березня 2018 р.

Книжкова виставка



 До жіночого свята 8 Березня відділ документів з економічних, технічних, природничих та сільськогосподарських наук підготував книжкову виставку "Кухня народів світу". Для чарівних господарок підібрали книги з кулінарії, де зібрані рецепти багатьох кухонь народів світу.
  Бажаємо Вам миру і злагоди у Вашій оселі, хліба на столі та смачних страв до нього.
  
  
 Література:

1. Бойко А. Наше сало [Текст] : історія, способи соління, страви, анекдоти / А. Бойко. – Київ : [б. в.], 2007. – 57, [3] с. : ілюстр.
  2. Дмитриева Н. Х. Старосветский стол [Текст] / Н. Х. Дмитриева, Б. И. Кищенко. – Киев : Орион, 1995. – 447 с. : ил.
  3. Золотая энциклопедия украинской кухни [Текст] / [авт.-сост. А. Кривошей]. – Донецк : Глорія Трейд, 2011. – 382 с.
  4. Моисеева М. В. Итальянский ресторан: создание и управление [Текст] / М. В. Моисеева. – Москва : Ресторанные ведомости, 2006. – 152 с.
  5. Новоженов Ю. М. Зарубежная кухня [Текст] : практ. пособие / Ю. М. Новоженов, Л. Н. Сопина. – Москва : Высшая школа, 1990. – 287 с.
 
6. Польская кухня [Текст] / [ред. А. Д. Мильская]. – Харьков : Каравелла, 1993. – 226 с. : ил.
  7. Потанина И. С. Одесская кухня [Текст] / Ирина Потанина. – Харьков : Фолио, 2014. – 252, [4] с.
  8. Похлебкин В. В. Национальные кухни наших народов [Текст] : основные кулинар. направления, их история и особенности : рецептура / В. В. Похлебкин. – Изд. 2-е, перераб. и доп. – Москва : Агропромиздат, 1991. – 604 с. : ил.
  9. Похлебкин В. В. Большая энциклопедия кулинарного искусства. Все рецепты В.В. Похлебкина [Текст] / В. В. Похлебкин. – Москва : Центрполиграф, 2008. – 974 с. : ил.
  10. Рецепты грузинской кухни [Текст] /сост. Е. Н. Квиникадзе. – Москва : Совместное совет.-амер. предприятие "Норд". – 64 с.
  11. Русская экспресс-кухня [Текст] : более 150 рецептов приготовления повседнев. и празднич. блюд. – Москва : Р-Паблишинг, 1995. – 144 с. : ил.
  12. Українська стародавня кухня [Текст] / [упоряд. Т. Л. Шпаковської]. – Київ : Спалах ЛТД, 1993. – 239 с. : ілюстр.
  13. Фельдман И. А. Атлас кулинарной мудрости [Текст] / И. А. Фельдман. – Киев : Рэклама, 1990. – 541 с. : ил.
  14. Флитвуд Д. 180 главных блюд европейской кухни [Текст] / Дженни Флитвуд ; [пер. с англ. Е. Зайцевой]. –Москва : Эксмо, 2009. – 256 с. : ил.
  15. Эвенштейн З. М. Еврейская кухня [Текст] : кулинария, рациональность, диететика / З. М. Эвенштейн. – Москва : Интерпринт, 1994. – 165 с. : ил.
  16. Энциклопедия русской и европейской кухни [Текст] : в 3 кн. Кн. 1. – Санкт-Петербург : [АО "Дорваль"] : [АО "Лига"], 1994. – 336 с. : ил.

Немає коментарів:

Дописати коментар