Translate

вівторок, 24 листопада 2015 р.

Тренінг для вимушених переселенців "Основи бізнесу. Як стати успішним підприємцем"

19 листопада в Чернігівській ОУНБ ім В. Г. Короленка відбувся тренінг для внутрішньо переміщених осіб  "Основи бізнесу. Як стати успішним підприємцем". Тренінг провела заступник генерального директора "Регіонального фонду підтримки підприємництва по Чернігівській області” Дудчина Анна Вячеславівна.

 Під час тренінгу слухачі отримали інформацію з таких тем: пріоритетні напрямки підприємницької діяльності, пошук та аналіз бізнес-ідеї, законодавчі аспекти реєстрації підприємницької діяльності, організація та психологія управління бізнесом, основи конкурентоспроможності. Також вимушені переселенці отримали індивідуальні консультації з питань вибору бізнес-ідеї та складання бізнес-плану.

 На тренінгу також була присутня Людмила Віталіївна Нікольська - начальник відділу взаємодії з роботодавцями Чернігівського міського центру зайнятості. Вона презентувала присутнім послуги центру зайнятості, шляхи працевлаштування, розповіла про особливості надання допомоги для організації підприємницької діяльності.

У всіх залишилися дуже позитивні враження від зустрічі. Вимушені переселенці довго не відпускали тренерів-лекторів та задавали їм безліч запитань.


Немає коментарів:

Дописати коментар