Translate

четвер, 17 вересня 2015 р.

Зустріч з вимушеними переселенцями в Чернігівському міському центрі зайнятості 
17 вересня у Чернігівському міському центрі зайнятості відбулась чергова зустріч працівників обласної бібліотеки з вимушеними переселенцями. Під час заходу провідний бібліотекар відділу  документів з економічних та технічних наук Оксана Плаунова презентувала друге видання довідника для переселенців "Інформація для внутрішньо переміщених осіб з окупованих територій. Адресні ресурси міста Чернігова"


 
Присутні отримали новий екземпляр довідника та дізнались про безкоштовні послуги, які вони можуть отримати в Чернігівській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. В. Г. Короленка. Також вимушені переселенці були запрошені приймати участь у заходах нового проекту  "Інформаційна допомога внутрішньо переміщеним особам – запорука соціальної адаптації".
Провідний бібліотекар відділу документів суспільних та гуманітарних наук Вікторія Примак розповіла про роботу Центру правової інформації, який діє на базі бібліотеки. 

Переселенці активно цікавились умовами роботи курсів комп'ютерної грамотності та безкоштовними консультаціями юристів. Всі бажаючі змогли записатися до бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар