Translate

понеділок, 2 лютого 2015 р.

У вас є всього 24 години, щоб прочитати цю книгу, інакше вона самознищиться

Ви належите до тих людей, які вважають читання книг занадто нудним заняттям? Що ж, нова книга американського письменника Джеймса Паттерсона змінить ваш погляд на цей вид проведення часу. Адже ця книга дасть вам всього 24 години на прочитання, після чого самознищиться, повідомляє Сергій Грей у Hi-news

Гостросюжетний роман Private Vegas буде мотивувати читача до швидкісного читання протягом 24 годин найрізноманітнішими способами. Перші 1000 копій цифрової версії книги просто зникнуть з мобільних пристроїв і комп'ютерів користувачів через добу, а кожна сторінка буде зникати відразу ж після того, як читач її перегорне. Люди будуть бачити один одного на цифровій карті, де в реальному часі відзначатиметься прогрес прочитання книги кожного з них. Але найцікавіше ще попереду!

Фізична копія книги, випущена тиражем всього в 1 екземпляр, буде забезпечена справжнім вибуховим пристроєм, який знищить книгу через 24 години після того, як читач вперше перегорне її першу сторінку. Книга забезпечена цифровим таймером, щоб читач був в курсі, скільки у нього залишилося часу. Звичайно, задоволення це не з найдешевших, оскільки єдиний екземпляр першої у світі книги, що самознищується обійдеться покупцеві в 294 038 доларів. У цю вартість включено оренду номера в шикарному готелі, де людина зможе в тиші прочитати роман.

Також у вартість закладені послуги команди професійних саперів, які подбають про книгу, як тільки час на таймері підійде до кінця. Покупець книги повинен буде підписати папери про відмову від претензій у разі, якщо з ним щось трапиться в ході цього досить небезпечного маркетингового проекту.
У ціну крім самої книги та супутніх послуг, перелічених вище, входить вартість перельоту на приватному літаку в місто, де живе автор роману, а також вечерю з п'яти страв з ним, в ході якого читач зможе обговорити з Джеймсом Паттерсоном свої враження від прочитаного.

Цей роман уже надійшов у продаж 26 січня 2015 року, і ви можете його вільно придбати в найбільших книжкових інтернет-магазинах.

Немає коментарів:

Дописати коментар