Translate

пʼятницю, 9 жовтня 2020 р.

Презентація книги Скотта Белскі "Плутанина посередині"



Скотт Белскі понад десять років вивчав світ технологій, дизайну та стартапів - як підприємець, венчурний інвестор і генеральний директор. У 2005 році він заснував Behance, найбільшу в світі мережу для творчих проектів. Понад дванадцять мільйонів професіоналів використовують її, аби показати власні творчі доробки та відкрити для себе творчість інших. Згодом Скотт заснував 99U - конференцію та мозковий центр, які працюють для підвищення продуктивності у творчих середовищах. Автор бестселлера  Making Ideas Happen ("Робимо ідеї реальністю").
Це книжка про те, що переважно залишається за лаштунками навіть найяскравіших бізнес-історій: довгий і плутаний шлях від амбітного старту до блискучого фінішу, але серединні милі, хоча їх рідко обговорюють і часто не розуміють, набагато важливіші. Долаючи серединний відрізок шляху, ми часом переживаємо спади - а часом пожинаємо плоди успіху, якщо вдасться оптимізувати зростання. Ми знаходимо власну стежку, узгоджуючи те, що дізнаємося від інших, із тим, що відкриваємо самостійно. Ми часом блукаємо. Інколи втрачаємо надію. Але якщо зуміємо зберегти допитливість і впевненість у собі, то інтуїція та переконання стануть нашим компасом.
Скотт Белскі щедро ділиться унікальним досвідом, говорячи про дуже різні аспекти підприємництва на серединному етапі: стійкість і цілеспрямованість, відкритість та інтуїцію, ретельність і креативність, бюрократію та колрпоративну культуру, ухвалення рішень - та їх переосмислення, роботу з командою - і орієнтацію на клієнта. Його праця стане неоціненим порадником та натхненником як для підприємців, котрі вже зреалізували себе, так і для тих, хто лише планує власну справу.




Немає коментарів:

Дописати коментар