Translate

вівторок, 24 травня 2016 р.

Створено навушники з синхронним перекладом

Американська компанія Waverly Labs розробила перший в світі "розумний" навушник, який перекладає розмову з однієї мови на іншу в режимі реального часу, повідомляє ECONET

Гаджет, що отримав назву Pilot, складається з двох навушників, портативного зарядного пристрою і спеціального додатку, встановивши яке на смартфон, можна спілкуватися з людьми, які розмовляють будь-якими іншими мовами.

Смарт-девайс також може використовуватися в якості бездротового навушника для прослуховування музики.

Ідея створення "розумного" навушника прийшла засновнику Waverly Labs Ендрю Очоа після того, як він познайомився з француженкою, яка йому дуже сподобалася. 

Над створенням Pilot команда Waverly Labs працювала протягом двох років. Зараз система може перекладати з кількох латинських і романських мов, в тому числі з англійської, іспанської, французької та італійської. В майбутньому Waverly Labs планує додати більше слов'янських і східно-азіатських мов.

Найближчим часом на сайті Indiegogo стартує краудфандінг-компанія зі збору коштів на подальшу розробку проекту. Гаджет від Waverly Labs буде доступний в трьох кольорах: червоному, білому і чорному, ціна буде варіюватися від 130 до 180 доларів. Передбачається, що в роздрібному продажі вартість девайса підніметься до 250 доларів.

Немає коментарів:

Дописати коментар