Translate

четвер, 17 грудня 2015 р.

Інформаційна робота з переселенцями в міському центрі зайнятості 

В рамках співпраці з Чернігівським міським центром зайнятості, в його приміщенні 17 грудня відбулась чергова зустріч з вимушеними переселенцями.

 Під час заходу провідний бібліотекар відділу  документів з економічних та технічних наук Оксана Плаунова презентувала довідник для переселенців "Інформація для внутрішньо переміщених осіб з окупованих територій. Адресні ресурси міста Чернігова".

Присутні дізнались про безкоштовні послуги, які вони можуть отримати в Чернігівській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. В. Г. Короленка. Також вимушені переселенці були запрошені приймати участь у заходах  проекту  "Інформаційна допомога внутрішньо переміщеним особам – запорука соціальної адаптації".

Вікторія Примак -провідний бібліотекар відділу документів суспільних та гуманітарних наук,  дала інформацію про безкоштовні консультації юристів та розповіла про роботу Центру правової інформації, який діє на базі нашої бібліотеки.


Переселенці  цікавились творчими майстер-класами, умовами роботи курсів комп'ютерної грамотності,  та безкоштовними консультаціями юристів.


Немає коментарів:

Дописати коментар