Translate

вівторок, 6 жовтня 2015 р.

Для вільного доступу відкрили базу власності нерухомості

З сьогоднішнього дня, 6 жовтня, в Україні відкрили для вільного доступу Державний реєстр речових прав на нерухоме майно. Після спеціальної реєстрації-ідентифікації користувача на сайті в "Кабінеті електронних сервісів" можна буде шукати нерухомість не тільки по об'єкту (адреса), а і на прізвище людини, повідомляє tsn.ua

 "6 жовтня ми повністю відкриваємо доступ наших громадян до баз даних, що стосуються нерухомості. Крім того, буде розширено доступ громадян до реєстрів, які оперуються Міністерством юстиції. Українці зможуть отримувати інформацію щодо майна на прізвище будь-якої людини", - запевнив міністр юстиції Павло Петренко.

 Слід зазначити, що онлайн-послуги можна отримати на офіційному веб-сайті Міністерства юстиції України через "Кабінет електронних сервісів", який можна знайти за адресою kap.minjust.gov.ua. Там можна ознайомитися з повним описом послуг, покроковими інструкціями щодо їх отримання, а також з інформацією про нормативно-правові акти, якими врегульовано надання таких послуг.

Немає коментарів:

Дописати коментар