Виставка "Харчова промисловість: стан та перспективи розвитку"
Література:
1.Череп А. В. Діяльність підприємств промислово-фінансових груп харчової
промисловості в ринкових умовах господарювання: монографія/А. В. Череп, Г. Д.
Потопа, К. С. Брутян. - К.: Кондор, 2009. - 304 с.
2. Поперечний А. М. Моделювання процесів та обладнання харчових виробництв:
підручник/А. М. Поперечний, В. О. Потапов, В. Г. Корнійчук. - К.: Центр учбової
літератури, 2012. - 312 с.
3. Ровинский Л. А. Фасовочное оборудование малых предприятий/Л. А. Ровинский. - М.:Инфра-Инженерия, 2011. - 208 с.
4. Харчова хімія: навч. посібник/ [Дуленко Л. В. та ін.]. - К.: Кондор, 2012. - 248 с.
5. Методи визначення фальсифікації товарів: підручник/Дубініна А. А. та ін. - К.:
"Видавничий дім "Професіонал", Центр учбової літератури, 2010. - 272 с.
6. Лозовський А. П. Основи холодильних технологій: навч. посібник/А. П. Лозовський,О. М. Іванов. - Суми: Університетська книга, 2012. - 149 с.
7. Товарознавство. Продовольчі товари: навч. посібник/[Бровко О.Г. та ін.]. - К.:
Кондор, 2010. - 730 с.
8. Голубенко О. А. Экспертиза качества и сертификация кондитерских товаров: Учеб.пособие/О. А. Голубенко, Н. В. Коник. - М.: Альфа-М: ИНФРА-М, 2011. - 240 с.
9. Савчук С. А. Химия и токсикология этилового спирта и напитков, изготовленных на его основе. Хроматографический анализ спиртных напитков/С. А. Савчук, В. П. Нужный,В. В. Рожанец. - М.: Книжный дом "ЛИБРОКОМ", 2011. - 184 с.
10. Васюкова Г. Т. Переробка риби на харчових підприємствах малої потужності: навч.посібник/Г. Т. Васюкова, Л. П. Ющенко. - К.: Кондор, 2011. - 96 с.
11. Голубенко О. А. Экспертиза качества и сертификация рыбы и рыбных продуктов:учеб. пособие/О. А. Голубенко, Н. В. Коник. - М.: ИНФРА-М, 2011. - 256 с.
12. Товарознавство вторинної сировини: навч. посібник/Дубініна А. А. та ін. - К.:
"Видавничий дім "Професіонал", 2009. - 336 с.
13. Янчева М. О. Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса та
м'ясопродуктів: навч. посібник/М. О. Янчева, О. Б. Дроменко. - К.: Центр учбової
літератури, 2009. - 304 с.
14. Основи експертизи продовольчих товарів: навч. посібник для вузів/[Малигіна В.
Д.]. - К.: Кондор, 2009. - 296 с.
15. Крисанов Д. Ф., Водянка Л. Д. Інноваційний потенціал переробно-харчових
підприємств: оцінювання та реалізація//Економіка і прогнозування. - 2013. - № 2. -
с. 84-105
16. Волот О. І. Харчова промисловість: сучасний стан та інформаційне забезпечення розвитку підприємств//Вісник Чернігівського державного технологічного університету.Серія"Економічні науки". - 2012. - № 1. - с.147-156
17. Попов О.І. Вплив логістики на скорочення об'ємів оборотних активів підприємств
харчової промисловості//Економіка та держава. - 2013. - № 1. - с.48-52
18. Бабенко І. На якому рівні у нас харчова безпека?//Діловий вісник. - 2012. - №
4. - с. 22-23
19. Маргасова В. Г., Алексейчук В. О. Використання кластерного аналізу при
виробництві хлібобулочних виробів в Україні// Науковий вісник Чернігівського
державного інституту економіки та управління. Серія 1, Економіка. - 2012. - № 3. -
с. 40-47
20. Бабенко І. Став до ладу новий хлібопекарський комплекс// Діловий вісник. -
2012. - № 11. - с. 12-13
21. Гуменюк Г. Реформування системи державного контролю і нагляду за якістю та
безпечністю харчової та сільськогосподарської продукції//Стандартизація,
сертифікація, якість. - 2013. - № 4. - с.20-26
22. Савченко Т. В. Оцінювання ефективності методів визначення
конкурентоспроможності хлібопекарських підприємств//Держава та регіони. Серія:
Економіка та підприємництво. - 2013. - № 1. - с. 143-149
23. Бабенко І. Кондитери заробили на експорті мільярд доларів// Діловий вісник. -
2012. - № 8. - с. 10
24. Чорновіл І. А. Проблеми функціонування м'ясопереробних підприємств в умовах
недосконалої конкуренції//Формування ринкових відносин в Україні. - 2013. - № 5. -
с. 165-168
25. Чугаєвська С. В. Методологічні засади дослідження конкурентоспроможності
молочної продукції//Регіональна економіка. - 2013. - № 2. - с. 211-218
26. Грищенко Ф. Європейська система безпечності харчових продуктів. Історія
створення// Стандартизація, сертифікація, якість. - 2013. - № 1. - с. 40-43
27. Водянка Л.Д., Кутаренко Н.Я. Перспективи впровадження системи НАССР у процесі виробництва харчової продукції//Регіональна економіка. - 2013. - № 1. - с. 185-194
1.Череп А. В. Діяльність підприємств промислово-фінансових груп харчової
промисловості в ринкових умовах господарювання: монографія/А. В. Череп, Г. Д.
Потопа, К. С. Брутян. - К.: Кондор, 2009. - 304 с.
2. Поперечний А. М. Моделювання процесів та обладнання харчових виробництв:
підручник/А. М. Поперечний, В. О. Потапов, В. Г. Корнійчук. - К.: Центр учбової
літератури, 2012. - 312 с.
3. Ровинский Л. А. Фасовочное оборудование малых предприятий/Л. А. Ровинский. - М.:Инфра-Инженерия, 2011. - 208 с.
4. Харчова хімія: навч. посібник/ [Дуленко Л. В. та ін.]. - К.: Кондор, 2012. - 248 с.
5. Методи визначення фальсифікації товарів: підручник/Дубініна А. А. та ін. - К.:
"Видавничий дім "Професіонал", Центр учбової літератури, 2010. - 272 с.
6. Лозовський А. П. Основи холодильних технологій: навч. посібник/А. П. Лозовський,О. М. Іванов. - Суми: Університетська книга, 2012. - 149 с.
7. Товарознавство. Продовольчі товари: навч. посібник/[Бровко О.Г. та ін.]. - К.:
Кондор, 2010. - 730 с.
8. Голубенко О. А. Экспертиза качества и сертификация кондитерских товаров: Учеб.пособие/О. А. Голубенко, Н. В. Коник. - М.: Альфа-М: ИНФРА-М, 2011. - 240 с.
9. Савчук С. А. Химия и токсикология этилового спирта и напитков, изготовленных на его основе. Хроматографический анализ спиртных напитков/С. А. Савчук, В. П. Нужный,В. В. Рожанец. - М.: Книжный дом "ЛИБРОКОМ", 2011. - 184 с.
10. Васюкова Г. Т. Переробка риби на харчових підприємствах малої потужності: навч.посібник/Г. Т. Васюкова, Л. П. Ющенко. - К.: Кондор, 2011. - 96 с.
11. Голубенко О. А. Экспертиза качества и сертификация рыбы и рыбных продуктов:учеб. пособие/О. А. Голубенко, Н. В. Коник. - М.: ИНФРА-М, 2011. - 256 с.
12. Товарознавство вторинної сировини: навч. посібник/Дубініна А. А. та ін. - К.:
"Видавничий дім "Професіонал", 2009. - 336 с.
13. Янчева М. О. Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса та
м'ясопродуктів: навч. посібник/М. О. Янчева, О. Б. Дроменко. - К.: Центр учбової
літератури, 2009. - 304 с.
14. Основи експертизи продовольчих товарів: навч. посібник для вузів/[Малигіна В.
Д.]. - К.: Кондор, 2009. - 296 с.
15. Крисанов Д. Ф., Водянка Л. Д. Інноваційний потенціал переробно-харчових
підприємств: оцінювання та реалізація//Економіка і прогнозування. - 2013. - № 2. -
с. 84-105
16. Волот О. І. Харчова промисловість: сучасний стан та інформаційне забезпечення розвитку підприємств//Вісник Чернігівського державного технологічного університету.Серія"Економічні науки". - 2012. - № 1. - с.147-156
17. Попов О.І. Вплив логістики на скорочення об'ємів оборотних активів підприємств
харчової промисловості//Економіка та держава. - 2013. - № 1. - с.48-52
18. Бабенко І. На якому рівні у нас харчова безпека?//Діловий вісник. - 2012. - №
4. - с. 22-23
19. Маргасова В. Г., Алексейчук В. О. Використання кластерного аналізу при
виробництві хлібобулочних виробів в Україні// Науковий вісник Чернігівського
державного інституту економіки та управління. Серія 1, Економіка. - 2012. - № 3. -
с. 40-47
20. Бабенко І. Став до ладу новий хлібопекарський комплекс// Діловий вісник. -
2012. - № 11. - с. 12-13
21. Гуменюк Г. Реформування системи державного контролю і нагляду за якістю та
безпечністю харчової та сільськогосподарської продукції//Стандартизація,
сертифікація, якість. - 2013. - № 4. - с.20-26
22. Савченко Т. В. Оцінювання ефективності методів визначення
конкурентоспроможності хлібопекарських підприємств//Держава та регіони. Серія:
Економіка та підприємництво. - 2013. - № 1. - с. 143-149
23. Бабенко І. Кондитери заробили на експорті мільярд доларів// Діловий вісник. -
2012. - № 8. - с. 10
24. Чорновіл І. А. Проблеми функціонування м'ясопереробних підприємств в умовах
недосконалої конкуренції//Формування ринкових відносин в Україні. - 2013. - № 5. -
с. 165-168
25. Чугаєвська С. В. Методологічні засади дослідження конкурентоспроможності
молочної продукції//Регіональна економіка. - 2013. - № 2. - с. 211-218
26. Грищенко Ф. Європейська система безпечності харчових продуктів. Історія
створення// Стандартизація, сертифікація, якість. - 2013. - № 1. - с. 40-43
27. Водянка Л.Д., Кутаренко Н.Я. Перспективи впровадження системи НАССР у процесі виробництва харчової продукції//Регіональна економіка. - 2013. - № 1. - с. 185-194
Немає коментарів:
Дописати коментар