Виставка "Розвиток та діяльність готельно-ресторанного і туристичного бізнесу"
27 вересня 2013 року в Чернігівській обласній універсальній бібліотеці ім. В.Г. Короленка з нагоди Всесвітнього Дня туризму відбулись урочисті збори працівників туристичної галузі області.
Наш техніко-економічний відділ до цього свята експонував виставку літератури і документів на тему "Розвиток та діяльність готельно-ресторанного і туристичного бізнесу".
Література:
1. Менеджмент і маркетинг туризму: навч. посібник/ [Афонченкова Т. М. та ін.]. - К.: Видавництво Ліра-К, 2012. - 364 с.
2. Організація готельного господарства: навч. посібник/ [Головко О. М. та ін.]. - К.: Кондор, 2011. - 410 с.
3. Архіпов В. В. Організація ресторанного господарства: навч. посібник. - 2-ге вид., перероб. і доп./ В. В. Архіпов. - К.: Центр учбової літератури, 2010. - 280 с.
4. Рутинський М. Й. Зелений туризм/ М. Й. Рутинський, Ю. В. Зінько. - К.: Знання, 2008. -271 с.
5. Карпенко Ю. О. Зелений туризм на Чернігівщині/ Ю. О. Карпенко, М. В. Графін. - Чернігів, 2003. - 100 с.
6. Мальська М. П. Готельний бізнес: теорія і практика: підручник/ М. П. Мальська, І.Г. Пандяк. - К.: Центр учбової літератури, 2010. - 472 с.
7. Роглєв Х. Й. Основи готельного менеджменту: підручник/ Х. Й. Роглєв. - К.: Кондор, 2009. - 408 с.
8. Топольник В. Г. Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві: навч. посібник/ В. Г. Топольник. - Донецьк: ДонНУЕТ, 2011. - 392 с.
9. Брашнов Д. Г. Гостиничный сервис и туризм: учеб. пособие/ Д. Г. Брашнов. - М.: Альфа-М: ИНФРА-М, 2012. - 224 с.
10. Ростовський В. С. Барна справа: навч. посібник. - 2-ге вид./ В. С. Ростовський, С. М. Шамаян. - К.: Центр учбової літератури, 2011. - 395 с.
11. Беляева А. М. Энциклопедия ресторанного бизнеса/ А. М. Беляева. - Донецк: ООО"ПКФ "БАО", 2009. - 544 с.
12.Зубар Н. М. Логістика у ресторанному господарстві: навч. посібник/ Н. М. Зубар, М. Ю. Григорак. - К.: Центр учбової літератури, 2010. - 312 с.
13. Назаров О. В. Лучшие ресторанные "фишки" мира/ О. В. Назаров. - М.: ООО "Издательский дом "Ресторанные ведомости", 2010. - 178 с.
14. Франчайзинг у готельно-ресторанному бізнесі: навч. посібник/[Мунін Г. Б. та ін.]. - К.: Кондор, 2008. - 370 с.
15. Мостова Л. М. Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства: навч. посібник. - 2-ге вид./ Л. М. Мостова, О. В. Новікова. - К.: Ліра-К, 2011. - 388 с.
16. Менеджмент готелю: економіко-організаційні аспекти: навч. посібник/Роглєв Х. Й.[та ін.]. - К.: Кондор, 2011. - 443 с.
17. Мальська М. П. Управління персоналом у туризмі: теорія і практика: навч. посібник/ М. П. Мальська, О. Ю. Бордун, І.З. Жук. - К.: Центр учбової літератури, 2013. - 234 с.
18. Дурович А. П. Реклама в туризме: учеб. пособие. - 5-е изд, перераб. и доп./ А. П. Дурович. - М.: ИНФРА-М, 2010. - 185 с.
19. Мальська М. П. Планування діяльності туристичних підприємств: навч. посібник/ М. П. Мальська. - К.: Знання, 2005. - 241 с.
20. Мальська М. П. Організація та планування діяльності туристичних підприємств: теорія та практика: навч. посібник/ М. П. Мальська, О. Ю. Бордун. - К.: Центр учбової літератури, 2012. - 248 с.
21. Маркетинг турпродукту: підручник/ Карягін Ю. О.[та ін.]. - К.: Кондор, 2009. - 394 с.
22. Тимохина Т. Л. Организация приема и обслуживания туристов: учеб. пособие. - 3-е изд., перераб. и доп./ Т. Л. Тимохина. - М.: ИД "Форум": ИНФРА-М, 2010. - 352 с.
23. Тарасёнок А. И. Геоэкономика туризма: учеб пособие/ А. И. Тарасёнок. - Минск: Новое знание; М,: ИНФРА-М, 2011. - 272 с.
24. Мунін Г. Б. Маркетинг туризму: економіко-організаційні аспекти/ Г. Б. Мунін, В. О. Лук'янов, В. В. Гарагонич. - К.: Кондор, 2011. - 430 с.
25. Герасименко В. Г. Організація транспортних подорожей і перевезень туристів: навч. посібник/ В. Г. Герасименко, А. В. Замкова. - Харків: Бурун Книга, 2011. - 112 с.
26. Холловей Дж. К. Туристический маркетинг: пер. с 4-го англ. изд./ Дж. К. Холловей. - К.: знання, 2008. - 575 с.
27. Германова О. НаТурпродукт. Податки на відпочинок, або чи розкриє Україна свій рекреаційний потенціал повною мірою?// Вісник податкової служби України. - 2013. - № 8. - с. 56-59
28. Забаштанський Д. Туризм зі смаком// Вісник податкової служби України. - 2013. - № 27-28. - с. 52-55
29. Золотухін О. Бухгалтерський облік доходів і витрат туристичної діяльності// Вісник податкової служби України. - 2013. - № 21. - с. 14-20
30. Бабенко І. Туристична індустрія втрачає мільярди гривень// Діловий вісник. - 2012. - № 11. - с. 18-19
31. Товт М. М. Формування політики розвитку та функціонування сільського зеленого туризму в Україні// Туризм сільський зелений. - 2013. - № 1. - с. 10-15
32. Шелковникова Л. Мировые тенденции гостиничного рынка// Гостиничный и ресторанный бизнес. - 2013. - № 1. - с. 11-13
27 вересня 2013 року в Чернігівській обласній універсальній бібліотеці ім. В.Г. Короленка з нагоди Всесвітнього Дня туризму відбулись урочисті збори працівників туристичної галузі області.
Наш техніко-економічний відділ до цього свята експонував виставку літератури і документів на тему "Розвиток та діяльність готельно-ресторанного і туристичного бізнесу".
Література:
1. Менеджмент і маркетинг туризму: навч. посібник/ [Афонченкова Т. М. та ін.]. - К.: Видавництво Ліра-К, 2012. - 364 с.
2. Організація готельного господарства: навч. посібник/ [Головко О. М. та ін.]. - К.: Кондор, 2011. - 410 с.
3. Архіпов В. В. Організація ресторанного господарства: навч. посібник. - 2-ге вид., перероб. і доп./ В. В. Архіпов. - К.: Центр учбової літератури, 2010. - 280 с.
4. Рутинський М. Й. Зелений туризм/ М. Й. Рутинський, Ю. В. Зінько. - К.: Знання, 2008. -271 с.
5. Карпенко Ю. О. Зелений туризм на Чернігівщині/ Ю. О. Карпенко, М. В. Графін. - Чернігів, 2003. - 100 с.
6. Мальська М. П. Готельний бізнес: теорія і практика: підручник/ М. П. Мальська, І.Г. Пандяк. - К.: Центр учбової літератури, 2010. - 472 с.
7. Роглєв Х. Й. Основи готельного менеджменту: підручник/ Х. Й. Роглєв. - К.: Кондор, 2009. - 408 с.
8. Топольник В. Г. Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві: навч. посібник/ В. Г. Топольник. - Донецьк: ДонНУЕТ, 2011. - 392 с.
9. Брашнов Д. Г. Гостиничный сервис и туризм: учеб. пособие/ Д. Г. Брашнов. - М.: Альфа-М: ИНФРА-М, 2012. - 224 с.
10. Ростовський В. С. Барна справа: навч. посібник. - 2-ге вид./ В. С. Ростовський, С. М. Шамаян. - К.: Центр учбової літератури, 2011. - 395 с.
11. Беляева А. М. Энциклопедия ресторанного бизнеса/ А. М. Беляева. - Донецк: ООО"ПКФ "БАО", 2009. - 544 с.
12.Зубар Н. М. Логістика у ресторанному господарстві: навч. посібник/ Н. М. Зубар, М. Ю. Григорак. - К.: Центр учбової літератури, 2010. - 312 с.
13. Назаров О. В. Лучшие ресторанные "фишки" мира/ О. В. Назаров. - М.: ООО "Издательский дом "Ресторанные ведомости", 2010. - 178 с.
14. Франчайзинг у готельно-ресторанному бізнесі: навч. посібник/[Мунін Г. Б. та ін.]. - К.: Кондор, 2008. - 370 с.
15. Мостова Л. М. Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства: навч. посібник. - 2-ге вид./ Л. М. Мостова, О. В. Новікова. - К.: Ліра-К, 2011. - 388 с.
16. Менеджмент готелю: економіко-організаційні аспекти: навч. посібник/Роглєв Х. Й.[та ін.]. - К.: Кондор, 2011. - 443 с.
17. Мальська М. П. Управління персоналом у туризмі: теорія і практика: навч. посібник/ М. П. Мальська, О. Ю. Бордун, І.З. Жук. - К.: Центр учбової літератури, 2013. - 234 с.
18. Дурович А. П. Реклама в туризме: учеб. пособие. - 5-е изд, перераб. и доп./ А. П. Дурович. - М.: ИНФРА-М, 2010. - 185 с.
19. Мальська М. П. Планування діяльності туристичних підприємств: навч. посібник/ М. П. Мальська. - К.: Знання, 2005. - 241 с.
20. Мальська М. П. Організація та планування діяльності туристичних підприємств: теорія та практика: навч. посібник/ М. П. Мальська, О. Ю. Бордун. - К.: Центр учбової літератури, 2012. - 248 с.
21. Маркетинг турпродукту: підручник/ Карягін Ю. О.[та ін.]. - К.: Кондор, 2009. - 394 с.
22. Тимохина Т. Л. Организация приема и обслуживания туристов: учеб. пособие. - 3-е изд., перераб. и доп./ Т. Л. Тимохина. - М.: ИД "Форум": ИНФРА-М, 2010. - 352 с.
23. Тарасёнок А. И. Геоэкономика туризма: учеб пособие/ А. И. Тарасёнок. - Минск: Новое знание; М,: ИНФРА-М, 2011. - 272 с.
24. Мунін Г. Б. Маркетинг туризму: економіко-організаційні аспекти/ Г. Б. Мунін, В. О. Лук'янов, В. В. Гарагонич. - К.: Кондор, 2011. - 430 с.
25. Герасименко В. Г. Організація транспортних подорожей і перевезень туристів: навч. посібник/ В. Г. Герасименко, А. В. Замкова. - Харків: Бурун Книга, 2011. - 112 с.
26. Холловей Дж. К. Туристический маркетинг: пер. с 4-го англ. изд./ Дж. К. Холловей. - К.: знання, 2008. - 575 с.
27. Германова О. НаТурпродукт. Податки на відпочинок, або чи розкриє Україна свій рекреаційний потенціал повною мірою?// Вісник податкової служби України. - 2013. - № 8. - с. 56-59
28. Забаштанський Д. Туризм зі смаком// Вісник податкової служби України. - 2013. - № 27-28. - с. 52-55
29. Золотухін О. Бухгалтерський облік доходів і витрат туристичної діяльності// Вісник податкової служби України. - 2013. - № 21. - с. 14-20
30. Бабенко І. Туристична індустрія втрачає мільярди гривень// Діловий вісник. - 2012. - № 11. - с. 18-19
31. Товт М. М. Формування політики розвитку та функціонування сільського зеленого туризму в Україні// Туризм сільський зелений. - 2013. - № 1. - с. 10-15
32. Шелковникова Л. Мировые тенденции гостиничного рынка// Гостиничный и ресторанный бизнес. - 2013. - № 1. - с. 11-13
Немає коментарів:
Дописати коментар